25 Ağustos 2007 Cumartesi

G Sınıfı Ehliyet- İş Makinesi Operatörlük Belgesi

G Sınıfı Ehliyet- İş Makinesi Operatörlük Belgesi

ehliyeti, forklift iş makinası,forklift iş makinası ehliyet,FORKLIFT, iş makinesi ehliyeti, iş makinesi ehliyet 2918 sayılı Trafik Kanununa göre G sınıfı ehliyet alabilmek için en az 18 yaşını bitirip 19'dan gün almak gerekmektedir.
iş makinası ehliyeti, iş makinası ehliyet, iş makinesi sürücü belgesi, Şu andaki yönetmeliğe göre en az ilkokul diploması sahibi olmak gerekli.
 iş makinesi sürücü ehliyeti,forklift sürücü ehliyeti, G sürücü belgesi iş makinesi operatörlük belgesi olanların Taşıt Trafiğine açık olan yollarda İş Makinesi kullanabilmek için almaları zorunlu ehliyettir.Operatörlük belgesi olmayanlara verilmemekte olup Operatörlük belgesi olanlar her hangi bir sınava tabi tutulmadan sürücü belgeleri varsa eğer .Yeni yapılan düzenlemeyle Sürücü Kursuna Kayıt yaptırıp G sınıfı sürücü sertifikası aldıktan sonra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubelerine Müracat ederek ehliyetlerine ekletebilmektedir.
forklift, forklif,forlift, forlif,vinç ehliyet, vinç ehliyeti, vinc sürücü belgesi, İşmakinesi Operatörlük belgesi iş sahalarında kullanılan forklift,kazıyıcı yükleyici,vinç vs. gibi araçlar için alınması zorunlu belgedir.
İş Makinesi Operatörlük belgesi almak için adaylar Motordan teorik sınava ve Alacakları Operatörlük belgesi araç cinsine göre uygulama sınavına tabi tutulurlar.

Hiç yorum yok: